SİVEREK'TE PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMASI

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü 25 bin metrekare parke döşeyecek.

SİVEREK'TE PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMASI
11 Mart 2015 - 08:46

Siverek Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında yapılan protokolün ardından bakanlık tarafından belediyeye 25 Bin metrekarelik parke taşı hibesinde bulundu.

İlçede muhtelif alanlarda çalışmalarını sürdüren Siverek Belediyesi gelen hibe desteğinin ardından Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Yenişehir mahallesinde parke taşı döşemelerine başladı. Mahallenin bir çok sokağında aynı anda çalışmalarını yürüten Fen İşleri Müdürlüğü Yenişehir mahallesinin ardından Bağlar mahallesinde çalışmalara başlayacak.

Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Siverek Belediyesi arasında yapılan protokol gereğince ilçemizin Bağlar ve Yenişehir mahallesinde yaklaşık 25 bin metrekare parke taşı yapılacaktır. Bu kapsamda şuan Yenişehir mahallesindeki çalışmalarımıza başladık. İnşallah 1,5 ay içerisinde bu çalışmalarımızı tamamlayacağız. 25 bin metrekare parke taşından sonra Yenişehir ve Bağlar mahallesindeki vatandaşlarımız çamurdan kurtulacak. Bundan sonraki çalışmalara da hızla devam edeceğiz.”

Haber Merkezi


Bu haber 3563 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu