Siverek'te silahlı çatışma 1 ölü, 4 yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde aynı aşirete mensup iki aile arasında arazi anlaşmazlığından çıktığı iddia edilen silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1’i ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Siverek'te silahlı çatışma 1 ölü, 4 yaralı
05 Aralık 2017 - 11:07

Siverek’te, aynı aşirete mensup iki aile fertleri arasında arazi anlaşmazlığından çıktığı iddia edilen silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1’i ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Olay, ilçe merkezine 45 kilometre uzaklıkta bulunan İleri (Şêxulîyajorin) kırsal mahallesinde meydana geldi. İddialara göre İleri ve Bardakçı (Qantir) Mahallelerinde yaşayan aynı aşirete mensup Arıkçı ve Yılmaz aileleri arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine çıkan taşlı, sopalı, silahlı kavgada M.A, C.A, ve M.A ve Yılmaz ailesinden 2 kişi yaralandı.

Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslar ile Siverek Devlet Hastanesi ve Diyarbakır’daki hastanelere kaldırıldı.

Siverek Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralılardan C.A (27) burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralılardan M.A ile buradaki ilk müdahalesinin ardından Şanlıurfa’ya sevk edildi.

Jandarma, İleri Mahallesinde, polis ve jandarma ekipleri ise hastane önünde yeni olayların yaşanmaması için geniş güvenlik önlemleri alındı.

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

www.siverekgenclik.com




Bu haber 3766 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili açıklama
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla...
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor