SİVEREK’TE UMRE ÖDÜLLÜ SİYER SINAVI YAPILDI

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen umre ödüllü Kutlu Doğum Siyer Sınavı yapıldı.

SİVEREK’TE UMRE ÖDÜLLÜ SİYER SINAVI YAPILDI
01 Şubat 2015 - 11:55





ŞANLIURFA- Peygamber Sevdalıları Platformu’nun Türkiye genelinde düzenlemiş olduğu umre ödüllü siyer sınavı Siverek’te 450 kişinin katımıyla gerçekleşti. Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan Siverek Yusuf Sami Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde saat 10.00’da başlayan sınav saat 12.00’de sona erdi. Sınava katılanların heyecanlı olduğu gözlenirken birçok kişinin sınava ailesi ile birlikte girdiği görüldü. Sınav görevlileri tarafından Trafik kazası geçirdiğinden dolayı yürüyemeyen Hüseyin Külye için özel salon hazırlandı.

Peygamber Sevdalıları Platformu Siverek Koordinatörlüğü yetkililerinden Hüseyin Şeker, sınava katılanlara başarılar dileyerek, ”Bu seneki sınava 450 başvuru oldu. Sınavı düzenlememizdeki amacımız Hz. Peygamber efendimizin hayatını bütün insanlara örnek bir şekilde sunmaktır. Bu sınav sayesinde bunu gerçekleştirdiğimize inanıyoruz” dedi.

50 kişinin umre ile ödüllendirileceği sınava 18 yaş ve üstü, 14-17 yaş arası ile 10-13 yaş arası olmak üzere üç kategoride yapıldı. Sınavın 1. ve 2. kategorilerinde 80 soru, 3. kategorisinde ise 60 soru soruldu. Sınav sorularının platform yetkilileri tarafından bugün saat 19.30’da Rehber TV’de canlı olarak cevaplandırılacağı belirtildi.

Türkiye genelinde ödüller: 1’nci kategoride ilk 44 kişiye, 2’nci kategoride ise ilk 3 kişiye (velileriyle birlikte 6 kişi) olmak üzere toplam 50 kişiye umre ödülü verilecek. 3’ncü kategoride ise ilk 10 kişi tabletle ödüllendirilecek. Ayrıca il ve ilçe bazında dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek.

www.siverekgenclik.com


FOTO GALERİ


Bu haber 3299 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması