SİVEREK'TE YOL KAPATMA EYLEMİ

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde elektrik kesintilerini ileri süren mahalle sakinleri lastik yakarak Siverek- Çermik karayolunu trafiğe kapadı.

SİVEREK'TE YOL KAPATMA EYLEMİ
12 Ocak 2016 - 20:27





Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Haliliye Mahallesi sakinleri sık sık yaşadıkları elektrik kesintilerini ileri sürerek karayolunda lastik yakarak Siverek -Çermik karayolunu çift yönlü olarak ulaşıma kapattı.

Karayolunda lastik yakılarak Siverek -Çermik Karayolunun trafiğe kapatıldığı bilgisini alan polis ekipleri çok sayıda ekiple olay yerine gelerek toplumsal olaylara müdahale aracı (Toma) ile tazyikli su sıkarak yangını kısa sürede söndürdü.

Haliliye Mahalle Muhtarı M. Fatih Ciftel amaçlarının yolu kapatmak ve şiddet olmadığını belirterek," Amacımız elektrik kesintileri ile ilgili sesimizi duyurmaktır.Tek isteğimiz mahallemize 2 adet trafo alınmasıdır"


Mahalle Muhtarı Çiftel ve mahalle sakinleri, yetkililerden elektrik sorunlarının çözülmesi için çalışmaların yapılacağı sözünü aldıktan sonra sessizce dağıldı.itfaiye ekipleri tarafından temizlenen karayolu yarım saat sonra yeniden ulaşıma açıldı.



www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 3590 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması