Siverek'teki tüm okullarda yıkama çalışması başlatıldı

Siverek Belediyesi, ilçede bulunan okulların derslik ve koridorlarını baştan aşağı yıkayarak temizliyor.

Siverek'teki tüm okullarda yıkama çalışması başlatıldı
26 Ocak 2018 - 15:41

Temizlik İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkanı Resul Yılmaz'ın talimatıyla 'Eğitime % 100 Destek Projesi' kapsamında okulların yarıyıl tatiline girmesiyle kapsamlı bir temizlik çalışmasına başlatıldı.

Yaklaşık 80 bin öğrencinin eğitim gördüğü okullarda temizlik çalışması yapan ekipler, temizliğini tamamladığı okulların derslik ve koridorlarını deterjanlı suyla baştan aşağı yıkadı. Ekipler ayrınca kapı ve pencerelerin de temizliğini yaparak, öğrencilerin daha temiz ve sağlıklı sınıflarda eğitim almasını sağlıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Temizlik İşleri Müdürü Metin Çokzaman, şu ifadeleri kullandı: Belediye Başkanımız Resul Yılmaz'ın talimatları doğrultusunda müdürlüğümüzde kurulan 2 ekiple okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte şehir merkezindeki okullarda temizlik çalışmamızı başlattık. Şu anda ekiplerimiz Mimar Sinan İlköğretim Okulunda çalışmalarına devam ediyor. Buradaki amacımız öğrencilerimizin tertemiz bir ortamda eğitimlerini sürdürebilmektir, Bizim diğer görevimiz ise eğitime katkı sağlamaktır, inşallah yarıyıl tatili bitene kadar okullarda çalışmamızı bitirmektir’’dedi.

Yapılan temizlik çalışması için Belediye Başkanına teşekkür eden okul idarecileri, desteğin her alanda sürdüğünü belirterek, " Sayın belediye başkanımız gerek eğitimci kişiliğiyle gerekse belediye kişiliğiyle okullara yaptığı katkıları biliyoruz kendisine çok teşekkür ediyoruz başarıların devamını diliyoruz’’

Haber Merkezi


Bu haber 2060 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek