STK temsicilerinden peygambere hakaret eden Oda TV'ye tepki

Peygamber efendimize hakaret eden Oda TV'ye tepkiler gelmeye devam ediyor

STK temsicilerinden peygambere hakaret eden Oda TV'ye tepki
27 Aralık 2018 - 16:22

Siverek'teki STK temsilcileri İslami değerlere ve Peygamber Efendimize hakaret eden oda TV’yi kınayarak savcıları göreve çağırdı.


Cumhurbaşkanı ve Türkiye Cumhuriyetine çağrıda bulunan Mavi Marmara Gazisi ve Belediye Meclis Üyesi Ramazan Baylan, “Yüzde 99’u Müslüman olan bir ülkede, bir web sitesi ne hakla Müslümanların kutsallarına saldırabilir. Bunlar kesinlikle ve kesinlikle İslam düşmanlarına hizmet ettiklerini düşünüyorum. Bu konuda gerekli adımların atılarak bu gibi siteler hakkında bir an önce gerekenin yapılmasını istiyoruz.


İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdulgafur Karaca ise, Oda Tv’nin İslam düşmanı bir site olduğunu belirterek, “ Bunlar yerli Charlie Hebdo’lardır. Bunlar asrın Kab Bin Eşrefleri, Ebu Cehilleri ve Ebu Leheb’leridir. İçlerindeki İslam düşmanlıklarını ayyuka çıkarmışlardır. Hükümetin bir an önce bu tür web siteleri ile ilgili harekete geçerek bu hadsizlere gereken cevap verilmelidir.


www.siverekgenclik.com

Bu haber 1541 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Yusuf dnzdln
    5 yıl önce
    Peygamber üzerinden geçinenlere de tepkimizi göstersek,gösterebilsek keşke çünkü peygambere asıl hakareti yapanlar onu doğru tanıtmayan müslümanĺardır ...seyitlik,şeriflik ve şeyhlik adına yapılan hakaretleri ,iftiraları saymaya bile elim varmıyor. Ne dersiniz kolay olanı elbet boşvermeyelim ama biraz da zor olana da el atalım mı sayın stk temsilcileri....

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek