STK'LAR SALDIRIYI KINADI

Şanlıurfalı STK’lar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanına yönelik yapılan saldırıya tepki gösterdi.

STK'LAR SALDIRIYI KINADI
30 Eylül 2015 - 14:25

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye yönelik Siverek ilçesinde düzenlenen silahlı saldırıya STK’lardan tepki geldi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi binası önünde saat 13.00’te toplanan STK’lar, burada basın açıklaması düzenledi. Basın açıklamasını STK’lar adına Kalem Der Başkanı Abdullah Göçmez okudu.

Yaşanan saldırıda herhangi bir can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu belirten Göçmez, yapılan saldırının tüm Şanlıurfa halkına yapıldığını söyledi.

Son dönemlerde Şanlıurfa’da gerçekleştirilen saldırıların hiçbir mazeretinin olmadığını belirten Göçmez, Şanlıurfa halkının Kürdü, Türkü ve Arabı ile kardeşçe yaşayacağını ifade etti.

Bir kınama da MEMUR SEN’den geldi

Bir kınama açıklaması da MEMUR SEN Şanlıurfa Temsilciliğinden geldi. Temsilcilik binasında gerçekleştirilen açıklamada saldırı kınandı. Basın açıklamasını Memur Sen Temsilcisi İbrahim Coşkun okudu.

MEMUR-SEN Şanlıurfa Temsilciliği olarak kime karşı ve kim tarafından işlenirse işlensin, şiddetin her türlüsünü reddettiklerini söyleyen Coşkun, bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni ettiklerini belirtti.

(Osman Gülebak - İLKHA)


Bu haber 2241 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu