ŞUSKİ Genel Müdürü hemşehrimiz Özçınar görevinden alındı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ŞUSKİ) Genel Müdürü Mehmet Emin Özçınar görevden alınarak yerine Sait Güllüoğlu atandı.

ŞUSKİ Genel Müdürü hemşehrimiz Özçınar görevinden alındı
15 Mayıs 2020 - 22:17

 


Şanlıurfa yaptığı başarılı çalışmalarla bilen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ŞUSKİ) Genel Müdürü Mehmet Emin Özçınar görevden alınarak yerine Sait Güllüoğlu atandı.


15 Nisan 2014 yılında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak göreve başlayan Özçınar, bu görevini 2019 yılına kadar sürdürmüştü. Özçınar, yerel seçimlerin ardından 30 Nisan 2019 tarihinde ŞUSKİ Genel Müdürlüğü Görevine getirilmişti.


Şanlıurfa’da yaptığı her görevi hakkıyla yerine getiren Özçınar konu ile ilgili sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, “Rütbe, mevki geçicidir; kalıcı olan, şeref ve huzurdur. Kimseye kırgın değilim. Devlete ve Millete küsülmez. Alnımızın akıyla ŞUSKİ Genel Müdürlüğünü bir yıla yakın sürdürdük. Allah'a Hamdolsun. Bu saatten sonra da Şehrim için her zamanki gibi elimden geleni yapmaya çalışacağım.” şeklinde konuştu.


Mehmet Emin Özçınar Kimdir


1971 yılında Şanlıurfa'da doğdu. İlköğretimi eğitimini Sakarya'da tamamladıktan sonra orta ve lise eğitimlerini Siverek'te tamamladı. Lisans eğitimini Fırat Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi İnşaat Bölümünde aldı.


Buradan mezun olduktan sonra Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü Darende endüstri meslek lisesinde göreve başladı. Daha sonra 1994 yılında Şanlıurfa'ya tayin oldu ve Milli Eğitim Müdürlüğünde çeşitli görevlerde bulundu.


2009 yılında Vali danışmanı olarak atandı.


2011 yılında Birecik İl Özel İdaresi İlçe müdürü olarak atandı. 2012 yılından itibaren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk ÇELİK'in proje danışmanı olarak başarıyla görevini yürüten Mehmet Emin ÖZÇINAR, 15 Nisan 2014 yılında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak göreve başladı.


2019 Yılında ŞUSKİ Genel Müdürlüğü Görevine Atandı.


Yerel ve Ulusal ölçekte çeşitli STK'larda yönetici ve üye olarak halen görev yapmaktadır.


Evli ve 5 çocuk babası olan ÖZÇINAR orta derecede Fransızca bilmektedir.


www.siverekgenclik.com


 


 


 

Bu haber 4601 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu