TARIM İŞÇİLERİNİN ÖLÜM YOLCULUĞU: 1 ÖLÜ 50 YARALI

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞANLIURFA'da mazot yüklü tankere çarpan ve 1 kişinin ölümüne kendisi ile birlikte 50 kişinin yaralanmasına neden minibüs şoförü 25 yaşındaki İsa Kartal ehliyetsiz çıktı. Yoğun bakıma alınan Kartal ile birlikte 50 kişinin bulunduğu

TARIM İŞÇİLERİNİN ÖLÜM YOLCULUĞU: 1 ÖLÜ 50 YARALI
11 Temmuz 2007 - 13:50
minibüsün 25 kişilik olduğu anlaşıldı.
Kaza,  Bozova- Hilvan karayolunun 25 kilometresinde İlhan Köyü yakınlarında meydana geldi. 25 yaşındaki İsa Kartal yönetimindeki 63 TC 889 plakalı minibüs, tali yoldan ana yola kontrolsüzce çıkınca, 36 yaşındaki Enver Ak yönetimindeki 72 DF 109 plakalı mazot yüklü tankere çarpıp takla attı.Kazada, minibüs ve kamyon şoförleriyle birlikte minibüste bulunan çoğunluğu kadın ve çocuk 51 kişi yaralandı. 25 kişilik minibüsten çıkartılan 50 yaralı ile kamyon şoförü götürüldükleri Şanlıurfa'daki hastanelerde tedaviye alındı. Ancak, tarım işçilerinden 60 yaşındaki Gülizar Kavuk tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Şoför İsa Kartal'ın da aralarında bulunduğu 7 kişinin ise hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.
Her gün, kent merkezinden aldığı işçileri Bozova ve Hilvan’a bağlı köylere taşıyan İsa Kartal’ın, ehliyetsiz araç kullandığı belirlenirken, kaza yapan minibüsün de sigortası ve trafik muayenesinin bulunmadığı belirlendi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu haber 3818 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu