Terör olayları gerekçesiyle trafiğe kapatılan yol açıldı

ŞANLIURFA- Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde ülke genelinde yaşanan terör olayları nedeniyle trafiğe kapatılan yol yeniden trafiğe açıldı.

Terör olayları gerekçesiyle trafiğe kapatılan yol açıldı
24 Mart 2018 - 17:55

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde ülke genelinde polis ve askeri alanlara yapılan bombalı saldırılar sonrasında güvenlik gerekçesiyle 2 yıl önce trafige kapatılan Atatürk Bulvarı yeniden trafiğe açıldı.

İlçenin en işlek caddelerinden olan Atatürk Bulvarının güvenlik gerekçesiyle trafige kapatılması ilçe merkezindeki ulaşımı felç etmiş beraberinde birçok mağduriyetlere neden oluyordu.

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ziyaretlerİ sırasında yolun yeniden trafiğe açılmasını isteyen esnaf ve vatandaşın talebi üzerine devreye girerek ilgili kurum amirleriyle görüşmesi üzerine yol çift yönlü olarak yeniden trafiğe açıldı.

Esnaf ve vatandaşlardan gelen her türlü talebi değerlendirdiklerini dile getiren Başkan Resul Yılmaz, "Yolun açılmasıyla ilgili gerekli görüşmelerimizi yaptık, gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından çalışma yapıldı. Emniyet müdürlüğümüzün de takip ettiği çalışmaların tamamlanmasıyla yol yeniden trafiğe açıldı." dedi.

Cadde esnafı ve vatandaşlar, yolun açılmasında emeği geçen Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve çalışanlara teşekkür etti.

Haber Merkezi


Bu haber 3460 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü