Triko

Triko

Triko
25 Nisan 2017 - 11:08

Trikolar; moda renkler, moda çizimler ve salaşlıklar ile tasarlanmış olup; tarz sahibi kadınların, şıklıklarından ve rahatlıklarından ödün vermiyor olduklarının bir göstergesi gibidirler. Kayık yaka, bisiklet yaka, v yaka, cepli triko modelleri, sim detaylı triko modelleri; satışa sunulmaktadırlar. Ürünlerin tamamı; dar kesim değil salaş ve rahatlık kapsamında tasarlanmıştır.

Lastikli Triko Modelleri

Triko modelleri; klasik olarak tasarlandığında alt kısmı lastikli olarak görülmektedir. Yani bel kısmı bol iken alt kısmı lastik ile daraltılmış olup; tayt ile kullanımı halinde hem spor hem klasik duruşu ile farklı bir görüntü sunuyor. Lastikli triko modellerinin; omuz detayları salaştır. Yan omuz açık hali ile ayarlayıp kullanabileceğiniz gibi tek omuz açık yada iki omuza eş değer yayacak şekilde yaka kullanımını farklılaştırabilirsiniz.

Triko Fiyatları

www.denizbutik.com adresinden satın alabileceğiniz trikoların fiyat aralıkları; 40 – 45 TL arasında değişmektedir. Ürünlerin fiyatları ile kaliteleri aslında orantılı değildir. Deniz butik kalitesinden ödün vermemiş ancak satış fiyatlarını her keseye uygun olarak ayarlamıştır. Etek kısmı v olacak şekildeki kesimleri de tercih edebilirsiniz.


Bu haber 3926 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması