TÜRK EĞİTİM SEN İMAM HATİP SALDIRISINI KINADI

Türk Eğitim Sen Siverek Temsilciliği yayımlamış olduğu mesaj ile Siverek Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesine yapılan çirkin saldırıyı kınadı.

TÜRK EĞİTİM SEN İMAM HATİP SALDIRISINI KINADI
21 Kasım 2014 - 15:40

Türk Eğitim Sen Siverek Temsilciliği yayımlamış olduğu mesaj ile Siverek Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesine yapılan çirkin saldırıyı kınadı. Mesajda şu ifadelere yer verildi.

"Son zamanlarda gerçekleşen okul kundaklama olaylarına bir yenisi de bu sabah ilçemiz Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam-Hatip Lisesine gerçekleşmiştir. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından okul pencereleri kırılarak okula girilmiş, öğretmenler odası ve sınıflar yakılmış; duvarlara çirkin şekilde yazılar yazılmıştır. Biz öğretmenler olarak bunlara yazı yazmayı öğretmişiz ama doğru şeyler yazmayı öğrenememişler! Bu sloganları atarak verilen zararlar taş duvarlara değil kendi çocuklarına, kendi halklarına ve kendi geleceklerinedir. Yakılan her okul eğitim-öğretime haliyle bilinçlenmeye vurulan ağır bir darbedir. Bu eylemleri gerçekleştirenler, çözüm isteyenler değil kendi sapkın ideolojilerinin sorgulanmasını istemeyen, gücü tekelinde tutmaya çalışanlardır. Aksi düşünülecek olsa; insan eğiten, bilinçli vatandaşlar yetiştirmeyi amaçlayan barışçı eğitim yuvaları ateşe verilir mi? Burada ülkenin dört bir tarafından gelen öğretmenler büyük özverilerle geleceği aydınlatmak isterken kimliği belirsiz gibi duran kirli eller eğitim ateşini söndürmeye çalışmaktadır. Okul yakmak demek ses duyurmak değil sesi tamamen kısmak, bir çok değeri yok etmek ve geleceği karartmak demektir. Biz Türk-Eğitim Sen Siverek Temsilciliği olarak bölgede başlayan bu akıl dışı eylemlerin her zaman karşısında durduk ve durmaya da devam edeceğiz. Bu eylemlere karşıt aldığımız kararlar istikrarlı bir şekilde artarak devam edecektir. Bu eylemler bizi yıldırmak yerine içimizdeki eğitim ve bilinçlilik ateşini daha da alevlendirerek onların eriyip gitmelerini sağlayacaktır. ONLAR YAKTIKÇA BİZLER YAPACAĞIZ YAŞATACAĞIZ…"

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3900 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması