ÜÇ SAAT BOYUNCA KURTARILMAYI BEKLEDİLER

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde etkili olan kar yağışından dolayı yolda kalan öğrenci servisleri 3 saatlik çalışma sonucu kurtarıldı.

ÜÇ SAAT BOYUNCA KURTARILMAYI BEKLEDİLER
20 Şubat 2015 - 16:57

Siverek ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kırsal kesimde 3 saat mahsur kalan öğrenci servisleri kurtarıldı.

Siverek ilçesine bağlı Sumaklı mahallesinden Siverek Karacadağ ilköğretim okuluna taşımalı gelen öğrenciler dönüş yolunda karda mahsur kaldı.3 saat boyunca mahsur yolda kalan öğrenci servislerine Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi ekipleri yardıma yetişti. Şanlıurfa büyükşehir belediyesine bağlı iş makinası ile kurtarılan öğrenci servisleri temizlenen yol sonrasında servisler yollarına devam etti.

Araçlarda bulunan öğrenciler ise çalışmaları araç içinden takip ederek,3 saat boyunca burada beklediklerini ve donduklarını belirtti.

Yolda kalan servis sürücüler gazetecilere yaptıkları açıklamada, büyükşehir belediyesinden Allah razı olsun, 4-5 araç olarak köye doğru gittikleri sırada bastıran kar sonrası burada mahsur kaldıklarını ve ekipler gelip burada bizleri kardan çıkardı, teşekkür ediyoruz dedi.

Şanlıurfa büyükşehir belediyesi Siverek koordinatörü Nuri Kapanoğlu çalışmalar hakkında bilgi vererek şu ifadelere yer verdi; “ Kırsal kesimde kapanan yolların açılması için çalışmalarımız gece boyunca devam edecek. Ekiplerimiz kar esaretinden dolayı hazır olarak bekletilmekte olup vatandaşlarımızın imdadına daha hızlı yetişeceğiz” dedi.


Bu haber 2475 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek