ÜÇGEN PARK YENİLENİYOR

Siverek Belediyesi tarafından Üçgen Park yeniden dizayn edilecek.

ÜÇGEN PARK YENİLENİYOR
16 Şubat 2015 - 08:15

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 50 yıl önce yapıldığı belirtilen Üçgen Park özel işletmeden belediyeye devir edilerek parkta çalışma başlatıldı.

Yaklaşık üç bin metre kara alanı bulunan parkın kahvehane olarak kullanılan kapalı alanı yıkılarak yenileme çalışmaları başlatıldı.

Belediye Başkanı Resul Yılmaz Üçgen Park'ın Siverekliler için büyük önem taşıdığını, kendisinin de lise ve üniversite yıllarında parkta çokça zaman geçirip dostlarıyla sohbet ettiğine dikkat çekti.

Üçgen Parkın proje ile aslına uygun olarak yapılacağını ifade eden Başkan Yılmaz; “Belediyemiz Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından üçgen park için modern ve çağdaş bir proje oluşturuldu. Projeyi hayata geçirmek için çalışmalara başladık. Parkın içinde üstü açık ve kapalı alanlar, bayan mescidi, şark odaları, kafe, oyun salonları bahçesinde süs havuzları bulunacak şekilde dizayn edeceğiz. Parkımızı kısa sürede tamamlayarak aslında uygun bir şekilde halkımızın hizmetine sunacağız. Projemiz Siverek tarihinde bir ilk olacak, bölgede bir benzeri olmayacağına inanıyorum çalışmalarımız devam ediyor” dedi.


Bu haber 3544 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek