Umut Kervanı 2'nci bölge toplantısını Siverek’te yaptı

Umut Kervanı İnsani Yardım Vakfı, 2'nci bölge toplantısını platforma üye derneklerin katılımıyla Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yaptı

Umut Kervanı 2'nci bölge toplantısını Siverek’te yaptı
08 Ağustos 2017 - 14:15

Türkiye genelinde yaptığı yardım çalışmalarıyla adını duyuran Umut Kervanı İnsani Yardım Vakfı, 2'nci bölge toplantısını Siverek’te yaptı.

Umut Kervanı İnsani Yardım Vakfı 2'nci Bölge Koordinatörü Seyfettin Gündüz başkanlığında, Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İKRA- DER) binasında gerçekleşen toplantıda yaklaşan Kurban Bayramı ve yapılacak hazırlıklarla ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Gündüz, toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada, "Umut Kervanı 2'nci bölge toplantısını Siverek’te gerçekleştirdik. Kurban Bayramı ile ilgili çalışmalarımızı başlattık. Umut Kervanı olarak bölgede ve Türkiye’de daha aktif çalışmalar gerçekleştirmek için üye dernek yöneticileri ile görüş alışverişinde bulunduk. Halkımızı ve üye gönüllülerimizi çalışmalarımıza destek olmaya, kurbanlarının ise yetim, öksüz ve fakirlere umut olması çağrısında bulunuyoruz." dedi.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2057 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi