Umut Kervanı'ndan İdlib'e 3 TIR insani yardım

Ülkelerinde zor şartlar altında yaşayan İdlib'deki ihtiyaç sahiplerine, Şanlıurfa'da düzenlenen törenle, 3 TIR insani yardım malzemesi gönderildi.

Umut Kervanı'ndan İdlib'e 3 TIR insani yardım
08 Nisan 2020 - 16:30

Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu Lojistik Merkezi'nde düzenlenen programda konuşan Umut Kervanı 2'nci Bölge Koordinatörü Seyfettin Gündüz, hayırseverlerin İdlib'deki Müslümanları unutmaması gerektiğini ifade etti.


Gündüz, "Dünyanın Coronavirus ile imtihan sürecinde ümmet coğrafyasının mazlum beldelerinden olan İdlib'e bugün 3 TIR insani yardım malzemesi gönderiyoruz. TIR'lardan biri un yüklüdür. İdlib'deki her gün bin 160 aileye sıcak ekmek dağıtıyoruz. İnşallah amacımız bu yardımları Kurban Bayramı'na kadar devam ettirmektir. Hayırsever kardeşlerimizden ricamız; musibet ve belaların çoğaldığı bu günlerde sadaka vermek suretiyle mazlum coğrafyadaki kardeşlerimize yardım etmeleridir. İnşallah Rabbimizden duamız odur ki kardeşlik şiarı artar ve başımızdaki bu musibeti def etmiş oluruz. Hayırsever kardeşlerimizden; İdlib'de açıkta ve perişan haldeki kardeşlerini bu zor günlerde unutmamalarını rica ediyoruz. Onlara gerekli yardımda bulunmaya devam etmelerini istiyoruz." (İLKHA)


Bu haber 6891 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması