Üniversite öğrencilerinden köy okuluna kırtasiye yardımı

ŞANLIURFA- Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, Çukurova üniversitesinde okuyan bir grup öğrenci “Köy okullarına destek” projesi kapsamında Ekili ilkokulu öğrencilerine kırtasiye yardımında bulundu.

Üniversite öğrencilerinden köy okuluna kırtasiye yardımı
13 Aralık 2017 - 08:58

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesinde okuyan bir grup öğrenci ‘Köy okullarına destek’ projesi kapsamında Ekili ilkokulunda okuyan 380 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu ile birlikte köy okuluna giden üniversite öğrencileri beraberlerinde getirdikleri kırtasiye malzemelerini öğrencilere dağıttı.

Kırtasiye dağıtımı sonrasında, köylüler tarafından misafir öğrenciler için hazırlanan köy sofrası yemeğinde hep beraber yemek yiyen Üniversite öğrencileri, daha sonra Adana’ya dönmek için köyden ayrıldı.

Yardım çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan grup sözcüsü Hakan Kurağ; “Bundan iki hafta önce Ekili ilköğretim okulundan bir hocamız bizimle iletişime geçerek okuyan öğrencilerin kırtasiye malzemesine ihtiyaçları olduğunu iletti. Bizlerde Çukurova üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri olarak, ‘Köy okullarına destek’ projesi başlattık. Hedeflediğimiz 250 öğrenci için kırtasiyeydi, çalışma sürecinde 380 öğrenci için kırtasiye malzemesi topladık. Bugünde 17 kişilik bir ekiple Ekili ilkokulumuza geldik, arkadaşlarla beraber öğrencilerin hediyelerini dağıttık. Öğrencilerle sohbet ederek, eğitimin önemini anlattık. Buradan desteklerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu’na, bize araç desteğinde bulunana Seyhan Belediyesine ve katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu ise yaptıkları kırtasiye yardımından dolayı tüm Üniversiteli öğrencilere teşekkür etti.

Haber Merkezi




Bu haber 2489 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü