URFA'LI SANATÇI FERHAT GÖÇER'DE KURTULUŞ GÜNÜNDE URFA'DA

Ali LEYLAK/ŞANLIURFATürkiye çapında, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağlı, yurtlarda yaşamak zorunda kalan çocukların yaşam koşullarını iyileştirmek ve onları

URFA'LI SANATÇI FERHAT GÖÇER'DE KURTULUŞ GÜNÜNDE URFA'DA
11 Nisan 2008 - 21:06
geleceğe daha donanımlı taşıyabilmek amacıyla başlatılan ‘Minik Kalplerle El Ele Projesi’ kapsamında memleketi Şanlıurfa’ya gelen Ferhat Göçer, kurtuluş kutlamaları için 11 Nisan Stadı’nda konser verdi.

ÇOCUKLAR EZİLME TEHLİKESİ GEÇİRDİ

Sahneye çıkarak söylediği şarkılarla hayranlarına duygulu anlar yaşatan sanatçıya konser sonunda AKP’li Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba plaket verdi. Staddan ayrılmak isteyen sanatçı bir anda hayranlarının akınına uğradı. Göçer’in stad ortasına kurulan platformdan inmesiyle birlikte hayranları da, güvenlik görevlilerini atlatarak ünlü sanatçının etrafını sardı. Ünlü sanatçıyı yakından görmek, dokunmak ve fotoğraf çektirmek isteyen Şanlıurfalılar izdiham yarattı. İzdihamda bazı çocuklar ezilme tehlikesi geçirdi. Bir süre hayranları ile sohbet eden sanatçı, korumalarının yardımı ile staddan ayrılabildi. Sanatçı akşam ‘Minik Kalplerle El Ele Projesi’ için Şair Nabi Kültür Merkezi’nde konser verecek.

Bu haber 2962 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü