Uyuşturucu Ticaretine "Bozgun" Operasyonu

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞanlıurfa'da Uyuşturucu Tacirlerine Yönelik Olarak Düzenlenen "Bozgun" Operasyonunda 680 Kilo Kubar Esrar Ele Geçirilirken, Olayla İlgili 1 Kişi Tutuklandı.Şanlıurfa'da uyuşturucu tacirlerine yönelik olarak düzenlenen "Bozgun" operasyonunda

Uyuşturucu Ticaretine "Bozgun" Operasyonu
13 Temmuz 2007 - 15:13
680 kilo kubar esrar ele geçirilirken, olayla ilgili 1 kişi
tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu tacirlerine yönelik olarak son 20 yılın en büyük operasyonu Şanlıurfa merkeze bağlı Havşanlı köyünde gerçekleştirildi.
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde kaçakçılığı ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar sonucunda A.Ş. isimli şahsı uzun süre takibe aldı. A.Ş., yaz ayı boyunca çeşitli tarlalarda yetiştirdiği milyonlarca kök dişi Hint kenevirini esrar haline getirmek için kurutmaya aldı. İl Jandarma ekipleri, A.Ş.'nin Havşanlı'daki evine bir operasyon düzenledi. Evin ahır bölümünde yapılan aramada 680 kilo kubar esrar ele geçirildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan A.Ş., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu arada, yetkililer, ele geçirilen kubar esrarın 1 milyon YTL değerinde ve paketlenmeye hazır olduğunu söyledi. Yetkililer, kubar esrarın paketlenmesi halinde yurtiçinde bulunan uyuşturucu tacirlerine pazarlanacağını kaydetti.

Bu haber 1765 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı