Vali Erin: Coronavirus tedbirlerini kararlılıkla yürüteceğiz

Video konferansla düzenlenen İl Pandemi Kurulu Toplantısı’nda konuşan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Coronavirus tedbirlerini kararlılıkla yürüteceklerini belirtti.

Vali Erin: Coronavirus tedbirlerini kararlılıkla yürüteceğiz
06 Nisan 2020 - 14:28

Vali Erin başkanlığında düzenlenen toplantıda şehirlerarası ulaşım sınırlaması, 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik getirilen sokağa çıkma yasağı, sosyal mesafe uygulamasının denetimi, toplu taşıma araçları, marketler ve pazar yerlerine yönelik düzenlemeler ile diğer alınan tedbirler değerlendirildi.


Vali Erin, Cumhurbaşkanlığı ve Bakanlıklar tarafından duyurulan tedbir kararları doğrultusunda, İl Pandemi Kurulu’nda ile özel ilave tedbirler alındığını, İl Hıfzısıhha Kurulu’nda alınan kararların sağlık ve hijyen şartları dikkate alınarak şekillendiğini ve uygulamaya geçirildiğini söyledi.


Kaymakamlıklar başta olmak üzere tüm birimlere, alınan tedbir kararlarının tavizsiz şekilde uygulanması talimatı veren Erin, özellikle toplu taşıma araçlarında maske kullanımı ve sosyal mesafe, 20 yaş altına yönelik sokağa çıkma kısıtlamasına yönelik düzenleme ile şehrin tüm giriş çıkışlarındaki kontrollerin aksatılmadan yürütülmesini istedi. (İLKHA)


Bu haber 1725 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı