VALİ VEKİLİ YARALI ASKERLERİ ZİYARET ETTİ

Şanlıurfa Vali Vekili Cengizhan Yılmaz, seçim güvenliği nedeniyle geldikleri Şanlıurfa’dan Diyarbakır’a giderken meydana gelen kazada yaralanan askerleri ziyaret etti.

VALİ VEKİLİ YARALI ASKERLERİ ZİYARET ETTİ
11 Haziran 2015 - 09:13

Siverek Devlet Hastanesinde tedavi gören 20 askeri ziyaret eden Vali Vekili Yılmaz; yaralı askerleri tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. İl Sağlık Müdürü Erdoğan Duran ve hastane yetkililerinden yaralıların durumu hakkında bilgi alan Vali Vekili Yılmaz, kazada hayatını kaybeden Jandarma Uzman Erbaş Tayfun Meşe’ye de Allah’tan rahmet diledi.



Hastane çıkışında bir açıklama yapan Yılmaz: “Seçim güvenliğini sağlamak adına ilimizde görev yapan askeri personelimiz, bugün karayoluyla Diyarbakır’a intikal sırasında Siverek Diyarbakır yolunun 30. kilometresinde henüz sebebi belirlenemeyen bir kaza geçirmişlerdir. Kaza sonucu bir şehidimiz, Siverek Devlet Hastanesinde tedavi gören hafif yaralı yirmi askerimiz ve ileri tetkik ve tedavi gerektiren Diyarbakır’a sevk edilmiş 7 yaralımız var. Şehidimiz 1993 Balıkesir doğumlu bir askerimizdir. Ben kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Diyarbakır’a sevk edilen askerlerimizin de durumlarının iyi olduğunu, hayati tehlikelerinin bulunmadığını öğrendik. Siverek Devlet Hastanesinde tedavi gören askerlerimiz de birkaç gün içinde taburcu edilebilecek durumdalar.” dedi.


Vali Vekili Cengizhan Yılmaz, ayrıca yaşanan kazada hayatını kaybeden Tayfun Meşe’nin cenazesinin Siverek’te yapılacak askeri törenin ardından havayoluyla memleketine uğurlanacağını kaydetti.  (İLKHA)


Bu haber 2620 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü