YARIŞ ATINDAN DÜŞEN JOKEY FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

Ali LEYLAKŞANLIURFA Türkiye Jokey Kulübü Tarafından Şanlıurfa'da Her Hafta Periyodik Olarak Düzenlediği At Yarışlarında Talihsiz Bir Kaza Meydana Geldi. Yarışlarda Tökezleyen At, Jokey Müslüm Tumbul'un

YARIŞ ATINDAN DÜŞEN JOKEY FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ
10 Ocak 2007 - 22:39
Üzerine Düşerek Ölümüne Sebep Oldu.


Türkiye Jokey Kulübü tarafından Şanlıurfa'da her hafta periyodik olarak düzenlediği at yarışlarında talihsiz bir kaza meydana geldi. Yarışlarda tökezleyen at, jokey Müslüm Tumbul'un üzerine düşerek ölümüne sebep oldu.

Edinilen bilgiye göre, Türkiye Jokey Kulübü tarafından her hafta periyodik olarak Şanlıurfa Hipodrumu'nda yapılan at yarışlarında talihsiz bir kaza meydana geldi. Şanlıurfa'daki at yarışlarının 7. koşusunda 7 numaralı Latifhana'ya binen Müslüm Tumbul, yarışın son 600 metresinde atının devrilmesi sonucu talihsiz bir şekilde yere düştü. Bu sırada arkada gelmekte olan Erdal Yavuz'un bindiği Doğan Vedat isimli at da yere düştü. Kaza sonrasında Müslüm Tumbul ambulansla hastaneye kaldırılırken yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


Müslüm Tumbul, 2002 yılında Ekrem Kurt Apranti Eğitim Merkezi'nden mezun olduktan sonra Türkiye Jokey Kulübü tarafından Avustralya'ya eğitime gönderildi. Tumbul 2003 yılında Apranti olarak başladığı yarış hayatını 2004 yılından bu yana jokey olarak devam ettiriyordu.

ALİ LEYLAK

Bu haber 2222 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü