YASİN OLUP KURBAN ETİ DAĞITTILAR

Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, PKK/HDP’lilerce katledilen Yasin Börü ve arkadaşlarının yerine kestikleri kurban etlerini ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

YASİN OLUP KURBAN ETİ DAĞITTILAR
26 Eylül 2015 - 17:26

Siverek’te Yasin Börü’nün yerine Kurban eti dağıtıldı Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Diyarbakır’da geçen sene Kobani bahanesiyle yapılan saldırılarda, kurban eti dağıttıkları sırada vahşice katledilen Yasin Börü ve arkadaşlarını unutmadı. Dernek, Yasin Börü ve arkadaşlarını anısına başlatılan “Yasin Börü'nün ulaştıramadığı kurban etlerini sizler ulaştırın” kampanyası kapsamında ihtiyaç sahiplerine kurban eti dağıttı.

“Yasin Börü’nün yerine kurban eti dağıtmaya var mısınız?” kampanyasına destek verdiklerini belirten Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mühiddin Akay, Şehit Yasin ve arkadaşlarının adına Siverek’te ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti dağıtımında bulundu.

Konuyla ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mühiddin Akay, Kampanya kapsamında Yasin Börü ve arkadaşlarının adına Siverek’te fakir ve muhtaçlara ulaştırılmak üzere, kestikleri kurban etlerinin dağıtımına başladıklarını söyledi.

Kurban Bayramı'nın tüm Siverek halkı için hayırlara vesile olmasını dilediklerini belirten Akay, “Hayırseverlerin katkısı ile vekâleten bize gönderilen kurbanlıkları kestik. Üye ve gönüllülerimizin özverili çalışmaları ile kurban etlerini hijyenik bir ortamda paketledik. Bu yıl kurban etlerini ‘Yasin Börü’nün yerine kurban eti dağıtmaya var mısınız? Kampanyası ile 2,5 kilodan oluşan paketler halinde ihtiyaç sahibi 184 aileye ulaştırdık”

Bayram boyunca Kurban eti dağıtım çalışmalarının devam edeceğini belirten Akay, tespit ettikleri tüm muhtaç ve fakirlere ulaşmaya çalışacaklarını vurguladı.

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 2863 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu