YILMAZ TEMİZLİK PERSONELİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, sabah erken saatlerde temizlik işleri personeliyle bir araya geldi.

YILMAZ TEMİZLİK PERSONELİ İLE BİR ARAYA GELDİ
13 Nisan 2015 - 14:05

Belediye Başkanı Yılmaz, mesainin ilk günü olan Pazartesi sabahı saat 06.00’da Destek Hizmetleri Müdürlüğünde görev yerlerine dağılan Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan temizlik personeliyle bir araya geldi. Toplantıda personelin istek ve taleplerini dinleyen Başkan Yılmaz, talepleri tek tek not aldı.

Personelin hafta sonu izinleri hakkındaki taleplerini dinleyen Yılmaz, işlerin aksamaması kaydıyla yeni bir düzenleme yapılacağını ifade etti. Temizlik İşleri Müdürü Metin Çokzaman ve görevli personel ile kısa bir istişare toplantısı yapan Yılmaz, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yaklaşık bir buçuk saat süren toplantı, Başkan Yılmaz ve işçilerin çektirdiği hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Güne sürekli erken başladıklarını ifade eden Başkan Yılmaz; “Bugün saat 06.00 sıralarında temizlik işleri müdürlüğü bünyesinde çalışan işçi kardeşlerimizle bir araya gelerek, kendileri ile hasbihal etme fırsatı elde ettik. Kardeşlerimizin taleplerini dinledik, kendi taleplerimizi ilettik. Her yönüyle olumlu bir görüşme oldu. Kendilerini kat-i suretle mağdur etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi


Bu haber 2560 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu