YILMAZ YEREL GÜNDEMİN KONUĞU OLDU

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz SKYTURK 360 tv kanalında yayınlanan Yeliz Güler'in sunduğu "Yerel Gündem" programına konuk oldu.

YILMAZ YEREL GÜNDEMİN KONUĞU OLDU
20 Kasım 2014 - 10:04

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz SKYTURK 360 tv kanalında yayınlanan Yeliz Güler'in sunduğu "Yerel Gündem" programına konuk oldu. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerin ardından belediye başkanı seçilmesi ile birlikte yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren Yılmaz, Yeliz Güler'in sorularını yanıtladı. Yılmaz, programın başında Organize Sanayi Bölgesinin çok yakın zamanda temelini atacaklarını söyledi. Tarihi yapıları koruma altına aldıklarını belirten Yılmaz, bunları halkın hizmete sunduklarını söyledi.


Çözüm süreci ile ilgi görüşlerini belirten Yılmaz, belediye tarafından Kobanili mültecilere yaptıkları yardımları anlattı. Yılmaz, Suriyeli mülteciler ve ihtiyaç sahibi aileler için 10 gün içinde gıda bankası kuracaklarını söyledi.


Bilgi evlerindeki çalışmaları hakkında bilgi veren Yılmaz, 2015 yılında kültür merkezi açacaklarını söyledi.


Yılmaz 5 yıllık hizmetleri sonunda alt yapı ve su probleminin olmadığı, yeşil alanların her tarafı kapladığı, huzurlu ve güvenli bir Siverek'i gelecek nesillere sunmak istediklerini söyledi.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3209 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması