YOLCU OTOBÜSÜNDE ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

Siverek ilçe Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından durdurdukları otobüste yaptığı aramalarda İran uyruklu bir kişinin valizinde 2 kilo 500 gram toz esrar ele geçirdi.

YOLCU OTOBÜSÜNDE ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
20 Aralık 2014 - 09:50

Siverek ilçe Emniyet müdürlüğü Kaçakçılık Organize ve Suçlarla Mücadele Grup amirliği ekipleri Siverek-Diyarbakır karayolu üzerinde bulunan Selimpınar Mahallesinde yaptıkları denetimlerde bir valizin gizli bölmelerine zulalanmış 2 kilo 500 gram toz esrar ele geçirdi.

Edinilen bilgilere göre Van'dan İstanbul istikametine gitmekte olan bir yolcu otobüsünü durduran KOM ekipleri Zeta isimli narkotik köpeğin yardımlarıyla yaptıkları aramalarda İran uyruklu J.M. isimli şahsa ait olan valizin gizli yerine gizlenmiş toz esrar maddesi ele geçirdi. İran uyruklu J.M. İfadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

Siverek emniyet müdürlüğü Kaçakçılık Organize ve suçlarla mücadele ekipleri tarafından gözaltına alınan J.M. ifadesi alındıktan sonra “Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek’ suçundan çıkarıldığı adliyede tutuklanarak ceza evine konuldu. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2328 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem