Zübeyde Hanım MTAL'den Çanakkale Gezisi

Şanlıurfa Siverek Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrenci ile birlikte Çanakkale Gezisi düzenledi.

Zübeyde Hanım MTAL'den Çanakkale Gezisi
16 Mayıs 2016 - 09:39

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, Siverek Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü M.Ali Baturalp öncülüğünde birkaç öğretmen ve öğrenci ile Çanakkale Gezisi düzenledi. “Kız Çocuklarının Okullaştırılması Oranlarının Arttırılması Projesi” kapsamında düzenlenen gezi bir danışmanlık hizmetleri firması organizasyonu ile gerçekleşti. Son dönemlerde yaşanan olaylar nedeni ile Diyarbakır’dan Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne nakil gelip okulun pansiyonunda barınmakta olan öğrencilerin katıldığı gezi oldukça eğlenceli anlara sahne oldu.

Çanakkale’yi ilk defa gören öğrencilerin mutlulukları dikkat çekerken konu ile ilgili açıklama yapan Okul Müdürü M.Ali Baturalp, “Çanakkale tarihin bir dönüm noktasıdır ve mutlaka herkesin görmesi gereken bir şehirdir. Biz de özellikle Diyarbakır’da son dönemlerde yaşanan olaylardan olumsuz etkilenmiş öğrencilerimizin bir nebze moralini düzeltmek adına böyle bir organizasyonda yer aldığımız için mutluyuz. Bize bu olanağı sağlayan Milli Eğitim Bakanlığına ve ayrıca bütün organizasyonu sağlayan Ankon Danışmanlık Hizmetleri firmasına teşekkür ederim” dedi. 13 Nisan Cuma tarihinde başlayan gezimiz 15 Nisan Pazar günü sona erdi.

www.siverekgenclik.com




Bu haber 5829 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması