"En büyük projemiz 2 milyon insanımızın kardeşliğidir"

Şanlıurfa İl Seçim Kurulu Başkanlığına gelerek mazbatasını alan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, en büyük projesinin 2 milyon insanın kardeşliği olduğunu ifade etti.

"En büyük projemiz 2 milyon insanımızın kardeşliğidir"
05 Nisan 2019 - 12:35

31 Mart seçimlerinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Zeynel Abidin Beyazgül, İl Seçim Kurulu Başkanlığına gelerek mazbatasını aldı. Başkan Beyazgül, buradaki ilk açıklamasında, "Şanlıurfa'da yaşayan tüm vatandaşlarımızla bir aile gibi hareket edeceğiz." dedi. 


Beyazgül, "İnşallah hem Şanlıurfa’mız için, hem de milletimiz için hayırlara vesile olur. Yola çıkarken halkımızdan yüksek bir oy ile seçilmeyi talep etmiştik ve hamdolsun halkımız bize bu desteği verdi. Şanlıurfa, 12 Belediye Başkanlığını bizlere emanet etti. Şimdi 12 Belediye Başkanımız ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Birimlerimizi, dairelerimizi ve kurumlarımızı birlik içerisinde yürüteceğiz. Yola çıkarken her zaman belirttiğimiz gibi en büyük projemiz 2 milyon insanımızın kardeşliğidir." ifadelerini kullandı.


Şanlıurfa'yı cazibe merkezi haline getireceklerine dikkat çeken Beyazgül, "Bu noktada hiç geriye bakmadan, önümüze bakarak yolumuza devam edeceğiz. Şanlıurfa'nın potansiyelinden, gücünden yararlanarak çalışmalarımıza başlayacağız. Gerek kültürümüzü, siyasetimizi ve bürokrasimizi iyi bir şekilde kullanarak Şanlıurfa'nın tüm gücünü ortaya koymamız lazım. Şanlıurfa kadim bir şehir. Turizm, sanayi ve tarım potansiyelinin farkındayız ve burayı cazibe merkezi haline getirmek için çalışacağız." diye konuştu.


AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ise, "Çok mutlu bir gündeyiz. Bugün Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın mazbatasını aldık. Allah’a ne kadar şükretsek azdır. AK Partimiz 2002 yılından bu yana ülkemizde büyük bir gelişim ve dönüşüme imza attı. 31 Mart yerel seçimini büyük bir zaferle geçirdik. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere 12 Belediye Başkanımıza başarılar diliyorum, tebrik ediyorum. AK Partimize güvenip, 'Durmak yok, yola devam, durmak yok, hizmete devam.' diyen aziz hemşerilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. AK Partimiz hizmet partisidir. AK Partimiz milletin partisidir. Millet odaklı hizmetlere bugüne kadar nasıl devam ettiysek 2024'e kadar kadarlık 5 yıllık süreçte de durmadan, gece gündüz demeden halkımızın hizmetinde olacağımızı ifade ediyorum. Seçim süresince ne beyan ettiysek, ne vaat ettiysek Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere ilçe Belediye Başkanlarımız ile birlikte bunları hayata geçireceğiz. Yeni dönemin Şanlıurfalılara hayırlara vesile olmasını diliyorum. 2015 kongresi ile Sayın Başkanımız ile başladığımız bu süreç, Rabbimize hamdolsun ki bugün mazbatasını almasının onuru ve gururu içerisindeyiz. Rabbim bizleri mahcup etmesin, Şanlıurfa'mıza hayırlara vesile olsun. Bugüne kadar görev yapan tüm Başkanlarımıza da teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)


 

Bu haber 2033 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...