Nida Sanat Topluluğundan ilçe kaymakamına ziyaret

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde faaliyet gösteren Nida Sanat Topluluğu yönetiminden İlçe Kaymakamı Mustafa Çiftçiler’e ziyaret.

Nida Sanat Topluluğundan ilçe kaymakamına ziyaret
14 Mayıs 2019 - 23:14

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde faaliyet gösteren Nida Sanat Topluluğu yönetiminden İlçe Kaymakamı Mustafa Çiftçiler’i ziyaret etti.

Nida Sanat Topluluğu Kurucusu Abdullah Hakan Lale, Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Özusan ve Hanife Üreoğlu’nun katıldığı görüşmede İlçe Kaymakamı topluluk hakkında bilgi aldı. Konu ile ilgili açıklama yapan İlçe Kaymakamı Mustafa Çiftçiler şunları kaydetti. “İlçemizde kültürel, sosyal ve sanatsal çalışmaların artması ilçemizin imajı açısından çok önemli. Bu anlamda faaliyet gösteren kuruluşlara önemli destek düşüyor. Temennimiz bu tür çalışmaların ilçemizde gün geçtikçe artması” dedi.

Nida Sanat Topluluğu Başkanı Abdullah Hakan Lale ise yaptığı açıklamada şunları kaydetti. “ İlçe Kaymakamımız Mustafa Çiftçiler’e topluluğumuzun kuruluş amacını ve çalışmalar hakkında kendilerine bilgi verdik. Önümüzdeki süreçte yapmak istediğimiz çalışmalar için desteklerini istedik kendisi de yapmak istediğimiz projeleri olumlu karşılayarak İlçemizin bu tür çalışmalara ihtiyaç duyduğunu belirtti. Bizlerde İlçemizde bu tür sanatsal aktivitelerin artması için elimizden geldiğince çalışmalar ortaya koyacağız.” dedi.

Haber merkezi


Bu haber 1624 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı