Siverekli gazetecilerinden Mehmet Yavuz'a vefa

Siverek’te görev yapan gazeteciler, HÜDA PAR Siverek İlçe Başkanlığını ziyaret ederek Mehmet Yavuz için taziye dileklerini sundu.

Siverekli gazetecilerinden Mehmet Yavuz'a vefa
22 Ağustos 2019 - 07:02

 


Siverek’te görev yapan gazeteciler, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz vefatından dolayı, HÜDA PAR Siverek İlçe Başkanlığını ziyaret ederek taziye dileklerinde bulundular.


Gelen gazetecileri karşılayan HÜDA PAR Siverek İlçe Başkanı Abdulrahim Sımak, taziye ziyaretlerinden dolayı gazetecilere teşekkür etti.


Gazeteciler adına İLKHA mikrofonlarına konuşan Gazeteci Şükrü Dolaş, Mehmet Yavuz’un hayatı boyunca insanlara doğruyu, iyiyi ve güzeli anlatmaya çalıştığını ifade etti.


Dolaş, “Ölüm acıdır, bazı ölümler zamansız gelir, fırtınalar gibidir. Fırtınaların şiddeti artıkça insanların yüreğinde çeşitli yaralar bırakır. Mehmet Yavuz hocamızın da ölümü böyle bir etki oluşturdu. Zaman zaman kendisiyle görüşüyorduk. Zaman zaman ise basın toplantılarında bir araya geliyorduk. Mehmet Yavuz; barışsever, bütünleştirici, hoşgörünün hâkim olduğu bir siyaset sürdürüyordu. Yeter ki karşısındaki insanlar samimi olsunlar, düşünceleri ne olursa olsun, onların bağrına basar;  onlara doğruyu, iyiyi ve güzeli anlatmaya çalışırdı. Zamansız kaybettik, tüm mazlumların başı sağolsun. Taziye dileklerinde bulunan, dua eden herkesten Allah razı olsun. Dualarımız kendisiyle olacak makamı cennet olsun.” şeklinde konuştu.


Taziye ziyaretlerinden dolayı gazetecilere teşekkür eden HÜDA PAR Siverek İlçe Başkanı Abdulrahim Sımak, “Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Yavuz, uzun zamandır tedavi gördüğü hastalıktan dolayı vefat etmişti. Bizlere taziye dileklerini ileten başta mensupları olmak üzere bizzat Kâhta’ya taziyeye gelen herkese çok teşekkür ediyoruz. Acımızı paylaştıklarından dolayı Allah kendilerinden razı olsun. Mehmet Yavuz başkanımız, kendisini İslam’a adamış, bu yolda nice bedeller ödemiş değerli bir şahsiyetti. Allah ailesine ve sevenlerine sabırlar versin, makamı cennet olsun inşallah.” diye konuştu. 


www.siverekgenclik.con

Bu haber 2525 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü