Siverek Şehit Aileleri Derneği köy okulunu boyadı

Siverek Şehit Aileleri ve Gazileri ile Yardımlaşma Derneği, okul öğretmenleriyle beraber Oluklu İlkokulunu boyadı.

Siverek Şehit Aileleri Derneği köy okulunu boyadı
06 Eylül 2019 - 08:41

Siverek Şehit Aileleri ve Gazileri ile Yardımlaşma Derneği, okulda görev yapan öğretmenlerle beraber Oluklu İlkokulunu boyayarak boya giderlerinin bir kısmını karşıladı. Okul Müdürü Abdulkadir Öztürk öncülüğünde, okulda görev yapan öğretmenler ve dernek üyelerinin beraber yaptığı çalışma sonunda 8 derslikli okul boyandı


Konu ile ilgili Siverek Gençlik Sitesine bilgi veren Oluklu İlkokulu sınıf öğretmeni Hamdi Dinçer, “Biz okulda iki bayan üç erkek öğretmen ve iki idareci olmak üzere toplam 7 kişiyiz. Okulumuzun pencere kenarlarından su alması nedeniyle duvar boyalarında kabarma ve dökülme olduğu için boyanması gerekiyordu. Okul müdürümüz Abdulkadir Öztürk’un girişimiyle başta Siverek Şehit Aileleri Derneği olmak üzere, Urfa Şehit Aileleri Dernek Başkanı Sayın Mehmet Yavuz’un da yardımıyla okulun boyanması için boya ve diğer araç gereçleri temin ettik.” İfadelerini kullandı.


Dinçer sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


“Okuldaki 7 öğretmen el ele vererek okulumuzun tüm sınıflarını boyamaya başladık. Sağ olsun Siverek Şehit Aileleri Derneği de yardımımıza geldi hep beraber el ele vererek kısa bir sürede okulumuzun 8 dersliğini, 2 idare odasını, öğretmenler odasını ve anasınıfını boyadık. ‘Okullar renklensin, çocuklar şenlensin’ sloganıyla hareket eden Siverek Şehit Aileleri Derneği ellerinden geldiği kadar başka okullarında boyanmasına yardıma gideceklerini ve gerekirse maddi destekte bulunacaklarını söylediler. Biz de maddi ve manevi olarak bizim yanımızda olduklarını gösteren Siverek Şehit Ailelerine ve gazilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Özellikle Tunceli’de girdiği çatışmada bir bacağını kaybeden Gazi Hüseyin Aksoy abimizin tek bacağıyla okulun boyanmasında gösterdiği çaba bizi çok duygulandırmış, buradan özellikle Gazi abimize de minnettar olduğumuzu belirtiyorum.”


www.siverekgenclik.com

Bu haber 3178 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması