SANCAR, TÜYAP FUARINA KATILACAK

Siverekli yazar Mustafa Sancar 22 Kasım 2012 tarihinde Marmara Salonunda, Berfin Yayınları standında saat 13:00’dan sonra okuyucularıyla buluşacak

SANCAR, TÜYAP FUARINA KATILACAK
17 Kasım 2012 - 15:01

YAZARIMIZ 31. ULUSLAR ARASI TÜYAP KİTAP FUARINDA OLACAK.


TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş.ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile 17-25 Kasım 2012 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi- Büyükçekmece’de 31. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı 600 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımı, 200 etkinlik ve yüzlerce imza ile kapılarını kitapseverlere bugün açtı.  İstanbul Kitap Fuarı’na yurt dışından 40 ülkeden yayınevleri, telif ajansları ve konuk yazarlar katılacak.


Siverekli yazar Mustafa Sancar 22 Kasım 2012 tarihinde Marmara Salonunda, Berfin Yayınları standında saat 13:00’dan sonra okuyucularıyla buluşacak. Kitapseverler, son kitabı “Şehirler Ağladığında” adlı romanı başta olmak üzere, diğer kitaplarını yazarımıza imzalatma şansı yakalayacaklar. Siverekli dostlarının ve kitap kurtlarının yazarımızı yalnız bırakmayacaklarını düşünüyoruz.


Yazarımızın son kitabı, “ Şehirler Ağladığında”  Hakkında Yorumlar


“Özne, yüklem, nesne… Bu üç öğeyi paslaştırıyor Mustafa Sancar, çalımlar, ver-kaçlar, duvar pasları, saha boşaltmalar… Söz, sözdizimi ve anlatım zorlamıyor insanı, sıkmıyor, çekiyor, alıp götürüyor, hayran da bırakıyor. Kurgu ise ustaca… Romanın kişileri, yumuşak giriş yapıyorlar olayların içine, öyle ki, onları çıkarın olay da olmaz, anlamı da kalmaz.


Dil, duru aydın, çevik ve dilberce. Birkaç sayfaya bir yığın olayı sığdırma hüneri var yazarda…”


Yazar: Cazım Gürbüz


“Eşini, kardeşlerini, annesini, babasını, yakınlarını bir katliamda kaybetmenin getirdiği yıkıcı acının dayanılmazlığı hangi sınırlara uzar?


Mustafa Sancar, ‘Şehirler Ağladığında’ romanında bu kez bir ressamın bir günlük hikâyesiyle çıkıyor karşımıza. Akşamüstü dinmek bilmeyen bir yağmurla başlayan ve sabah sonsuzluğuna uzanan şehir insanlarının sarsıcı çığlığı ve bu çığlığın aynasına yansıyan sanatın başkaldırı çağrısı romanın izleği. “


Radikal Kitap / 23/12/2011

Bu haber 19075 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek