Bu Türkiye İle Topyekün Bir Savaştır

07 Eylül 2016 - 11:11

Bugün batı Türkiye ile topyekûn bir savaş halindedir. Yalnız sıcak savaş olsaydı, bugünkü savaştan daha basit olacaktı. Çünkü bugünkü bu savaş çok kirli bir savaştır. Senin tüm değer yargılarını DNA’sıyla oynamaktadır. Uğrunda ölüme gittiğin tüm değer yargıların tahrip etmekte dejenere, etme politikası yanında ırk ayrımıylada sana hücum etmekte, diğer taraftan da eski dogma fikirleri ısıtıp ileriye sürmektedirler.

Bizde taşeronlar, onlardada akılla yapılan planlar bitmez, bizden piyonlar, onlardan da oyunlar bitmez.

Suriye Savaşı çıktı, niye çıktı. Bilen var mı? Nasıl kurgulandı. Neden kurgulandı

Bilen var mı? Bence bilen yoktur. ABD planını yaptı. Planı yapmak içinde bir şeyler ima etti. Biz planın bir parçası olduk. ABD’nin yaptığı planın içinde plan vardır. Biri gerçekleşmezse diğerine geçer, biz onunla uğraşırken yeni planlar kurgulamaktadırlar. Bizi dize getirene kadar, Bugün Ortadoğu’da değil de neden Avrupa da ABD’ neden terör örgütleri cirit atmıyor, soruyorum sizlere? Bir düşünün tüm bu terör belası Müslüman ülkelerine mahsustur. Müslüman Ülkelerinde Ortadoğu’da iki halk var bir Türkiye halkı biri İran’dır. Türkiye’nin içine çoktan sızmışlar ve sızan taşeronlarıyla Türkiye savaş halindedir. Bunlar Irkçılıkla halkı kandırmaya çalışan PKK diğeri de dini yozlaştırmak için 40 yıllık bir çalışmanın ürünü olan Fetöterör örgütüdür. En çok tahribat yapanda bunlardır. Çünkü bunlar; insanlarımızın İslamiCemaatlere olan bakış açılarını değiştirdi gibi din âlimlerine olan güvende kalmadı. Toplumun belleğinde böyle bir deprem yaratıldı.

Güvensiz bir ortam yaratarak bu güvensizlik ortamında algı operasyonları çok kolay yayılmaktadır. Türkiye karşı bir taraftan terör örgütleriyle silahlı çatışmayı gerçekleştirirken diğer taraftan da terör örgütlerini haklı kılacak şekilde algı operasyonlarına kesintisiz devam etmektedir.Dört koldan Türkiye ile savaşan ABD ‘resmiyette de Türkiye’nin müttefikidir. Bizi öldürmeye gelenlere biz çanak tutmaktayız. ABD’nin her söylemine karşı bizim bin defa düşünmemiz lazımdır. Ortadoğu’da ABD’ haçlıların şövalyesidir. Böyle değilse bunlar neden bu kadar Müslüman ülkeleriyle uğraşmaktadırlar. Hiç akıl etmiyor muyuz?

Fetö de Üst aklın bir projesidir. Bu proje yeterince başarılı oldu aslında; 15 Temmuz da yapılan olay darbeden çok işgal girişimiydi. Başarılı olmuş olsaydı. Silahlı kuvvetler ve emniyet arasında büyük bir çatışma gerçekleşecekti. Bunun yanında halkta bu işe katılacaktı. Her taraftan silahlar, bombalar patlayacaktı. Kim kimi niçin öldürüyor oda belli olmayacaktı. Yalnız bunun sonunda taş üstüne taş kalmayacaktı. Bugünkü Suriye’nin durumundan daha çok kötü bir hale gelecektik. ABD Akdeniz’e çıkartmış olduğu filosuyla bu işe el koyacaktı. Kendine göre köle devletçikler oluşturacaktı. O gün halk bir ekmeğe muhtaç olacaktı. Namus, can ve mal kalmayacaktı. Kalsaydı da güvencesi olmayacaktı. ABD tarafında konulan bugüne kadar projelerin hiçbiri kurtuluş savaşında ki o milli ruhu öldürmemişti. Herkesin öldü düşündüğü anda yeniden o ruh 15 Temmuz 2016 işgal girişimiyle yeniden oyandı. Bu da Milletimize Allah’ın bir lütfuydu.

Bu süreci çok iyi değerlendirmek gerekmektedir. Hızlı ve her şey hukuki olarak yapılmalıdır. Yeniden mağdurlar yaratılmamalıdır. Dün Ergenekon ve balyoz olaylarında ki gibi kumpasa kimse kurban olmasın bunun hem sosyal devlet olma sorumluluğu var, hem de vicdani sorumluluk vardır. Mağdurların çok olması Fetö terör örgütü içinde iyidir. Daha fazla malzeme onlara verilmiş olur, daha inandırıcı algı operasyonu yaparlar. Onun için bence bu dönemde azami dikkatli davranmak ülkenin bekası için elzemdir.

Ali LALE

Bu yazı 1428 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum