VATAN HEPİMİZİN

19 Haziran 2013 - 16:45

 


 


Bu topraklar üzerinde; Ülke insanımız kimseye muhtaç olamadan kardeşçe, özgürce ve mutluluk içinde yaşamak, bazılara tarihten gelen korkunun verdiği tepkiyi hemen gösterdiler. Bunlar bu güne kadar Türk siyasetini, ekonomisini, sosyal yapısını kendilerine göre yönlendirilmiştir. Bir siyasinin gelen başkanı kasetle değiştiriliyor. Genel başkanlık, onların bir lütfü olarak, ona sunuluyor. O Genel Başkanlık için o lütufta bulundukları genel başkanlığı, elin tersiye itebildi mi? Yıllarca Genel Başkanlığını yapan birisinin yerine hemen oturmak, değer yargılarının güç ve para olduğunu gösterir. Bu çok tehlikeli bir durumdur. Bu gün sokaktaki kavgadan medet bekleyen kendi isteğiyle değildir. Bence kaset efendisinin isteği üzerine hareket edilmektedir. Çünkü özgür iradesiyle hareket etmiş olsaydı. Sokak kavgalarıyla; cana kıyılmayacaktı, mala zarar verilmeyecekti ve milletin huzurunu kaçırıp, mallarını da talan edilmeyecekti, ona destek çıkmak Türkiye’nin itibarını dışarıdan ve içerde düşüren bu hareketi alkışlamak, Ülkesini, insanlarını, sevebilen bir kişinin yapacağı iş değildir. Dedim ya tarihten Osmanlı korkusu onların bilinçaltına işlemiştir. Türkiye Özgürlük için, demokrasinin oturması için ve hukukun üstünlüğü kendi ülkesinde tesis etmek ve tüm etnik kökenliği bırakıp kardeşçe yaşama formunu bulmuşken, bu onları korkutmaktadır. Yerli uşaklarıyla hemen soğuk savaşa giriştiler. Çünkü bunlar kamuflaj ettiği düşmanlığı hemen suyu yüzüne çıkardılar, Kanallarında yapmış olduğu kışkırtıcı ve yanlış haberlerle, milletin duygularına seslendiler, ama onlar dediler ki belki yalanlarımız. Senaryomuz bitinceye kadar kimse fark etmeyeceklerini düşündüler.


 


Bu güne kadar; toplumumuza suni gündem oluşturarak, toplum fertlerini birbirine kırdıranlar, dün Sünni, şii, sağcı, solcu, Kürt-Türk çatışmasıyla toplumun tüm enerjisini içinde boşaltan ve toplumun fakirleşmesine sebebiyet veren, bu ecnebiler, bununla da kalmadılar, onların borazanlığını yapacak kişiler yetiştirdiler. İslam kültürü yerine kendi kültür değerlerini aşıladılar. Eğer onların kışkırtmaları hemen karşılığını buluyorsa, 200 yıllık onların kesintisiz çalışmaları neticesidir. Onların İslam değerlerini insanlarımızın yüreğindekini silmek için yaptığı baskılar, tarihe geçti.


 


Tüm bu baskılar Türkiye hükümetleri tarafından yapılıyordu. Ama yaptıran onlardı. Hükümetleri onların elinde birer kuklaydı. En sonunda Ecevit’in Kişisel figanı Tarihe geçti. “GÖLGE ETMEYİN İHSAN İSTEMEYİZ. Demesiydi.


 


Bu hükümetin bu günkü çapulcularla savaşının nedeni; Güçlü Türkiye ve tam bağımsızlık için verdiği mücadelesinin başarılı adımlarla ilerlemesi, bilinçaltında bulunan korkunun depreşmesidir.


Bu millet layık olduğu zaman Allah yardımcısı olacaktır. Onların yırtınması boşunadır. Millet uyandı. Onların kurduğu tuzaklardan yalanlardan işkencelerden Ülkeyi 70 dövüle borçlanmasında bıkmıştır.


 


Evet, bu vatan; solcunun, sağcının, sünninin Şii’nin, alevinin kısacası burada yaşayan herkesindir. Mutlu ve huzurlu yaşamak bizim elimizdedir. Eğer bizler düşmanların ekmeğine yağ sürmezsek, onların oyunlarına gelmezsek, kendi memleketimizde özgürce yaşama şansını yakalarız. Aksi takdirde 10 yıldaki kazanımlarımız birkaç hafta içinde gider, kendi efendimiz olamayız, başkası efendimiz olur. Bu güne kadar olduğu gibi, Toplumu birbirine kırdıran da bu güçlerdir. Millet olarak uyanık olalım bunların tuzaklarını boşa çıkartalım. Allah’a emanet olun.


 


 


 


Ali LALE

Bu yazı 1003 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum