Beyazgül: Seçim sonuçları hayırlara vesile olsun

Şanlıurfa Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, seçim sonuçları ile ilgili yaptığı paylaşımda sonuçların Şanlıurfa için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Beyazgül: Seçim sonuçları hayırlara vesile olsun
02 Nisan 2024 - 14:41

31 Mart 2024 tarihinde yapılan "Mahalli İdareler Genel Seçimleri"nde Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M. Kasım Gülpınar % 38.87 oy oranı ile kesin olmayan sonuçlara göre Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişti.

Mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise % 33.64'lük oy oranı ile seçimi ikinci sırada tamamlamıştı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Beyazgül, "31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde milletimizin iradesi sandıkta tecelli etmiştir. Seçim sonuçlarının Şanlıurfa ve Şanlıurfalılar için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Seçim kampanyası boyunca Sayın Bakanımız Bekir Bozdağ ve milletvekillerimiz başta olmak üzere canla başla gayret eden tüm dava arkadaşlarıma, teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Şanlıurfamız’a beş yıl hizmet etme şerefini bana veren başta Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve halkımıza bir defa daha teşekkür ediyorum. Seçim sonucunda seçilen belediye başkanlarını, belediye meclis üyelerini ve muhtarlarımızı tebrik ediyorum." dedi.

 
Bu haber 401 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te elektrik akımına kapılan şahıs hayatını kaybetti
Siverek'te elektrik akımına kapılan şahıs hayatını kaybetti
Siverek'te çok sayıda silah ele geçirildi
Siverek'te çok sayıda silah ele geçirildi