ENERJİLERİ KESİLEN VATANDAŞLAR BELEDİYEDEN YARDIM TALEBİ

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek İlçesi, Kale Mahallesinde yaşayan bir grup vatandaş, kış aylarının başlamasıyla

 ENERJİLERİ KESİLEN VATANDAŞLAR BELEDİYEDEN YARDIM TALEBİ
17 Aralık 2009 - 12:47
birlikte, mahallerinde sık sık enerji kesintisinin yaşandığının belirerek belediyeden enerji kesintisine çözüm bulmasını istediler.
   
Kale Mahalle Muhtarı Yusuf Bozdağ ile birlikte yaklaşık 50 kişilik bir grup, Belediye gelerek Belediye Başkan Vekili Mustafa Hivi Abikoğlu ile görüştüler. Mahalle Muhtarı Bozdağ "mahallerinde her gece saatlerce enerji kesintisi yapıldığın, gece boyunca iki saat mahalleye ancak iki saat enerji verildiğini, DEDAŞ başvurduklarını ancak trafo yetersizliğinden dolayı mevcut trafoların yanmaması için soğutma yaptıkların belirterek sorunumuzu çözmediler. Belediyemizin geçmiş yıllarda trafo yetersizliği bulunan mahallere ek trafolar diktiğini biliyoruz, belediyeden mahallemize bir trafo dikmesini istiyoruz’’ dedi.
    
Vatandaşlara yardımcı olacaklarını belirten Belediye Başkan Vekili Abikoğlu "enerji sorunu Siverek Kentinin en önemli sorunlarından biridir.  Belediye olarak geçmişte olduğu gibi bu yılda sıkıntı bulunan mahallere yeni trafolar kuracağız. Aslında bu belediyenin hizmetleri içinde değil fakat vatandaşlarımızın sıkıntısın çözmek için enerji sorununu da çözmeye çalışıyoruz’’ dedi.
Bu haber 2091 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı