TRABZONSPOR'UN YENİLEDİĞİ REVŞENLI İLKÖĞRETİM OKULU HİZMETE AÇILDI:

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Revşanlı Köyü İlköğretim Okulu onarılarak hizmete açıldı.Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV) ile özel bir televizyon kanalın başlattığı yaşasın okulumuz kampanyası çerçevesinde Trabzon Spor Sabahattin Kundupoğlu

 TRABZONSPOR'UN YENİLEDİĞİ REVŞENLI İLKÖĞRETİM OKULU HİZMETE AÇILDI:
24 Eylül 2008 - 21:48
Revşanlı ilköğretim okulu onarılarak hizmete açıldı.
  Daha önce harabeye dönen 60 öğrencisi bulunan tek sınıflı Revşanlı ilköğretim okulunun binası yenilenirken çevre düzenlemeleri ve çocuk oyun alanları yapıldı.
   Okulun açılışıyla ilgili Köy de düzenlenen törene Vali Yardımcısı Salih Gelgeç, il milli eğitim müdürü Hanifi Şahin ilçe Kaymakamı Kemal Yıldız İlçe Belediye Başkanı Ali Murat Bucak  ile çok sayıda  daire amiri ve köylüler katıldı. Vali Yardımcısı Gelgeç yaptığı  açıklamada  eğitimin önemine değinerek  öğrencilere şöyle seslendi’’Çok güzel ve temiz bir okula kavuştunuz,bu temizliği korumak  ve okula sahip çıkmak sizin görevinizdir’’dedi.
   İl  milli Eğitim Müdürü Şahin ise’’Türkiye’nin önünün açılması ve refah seviyesine ulaşması ancak eğitlimle mümkün  olur. Zor şartlar altında yaşıyorsunuz, bu zorlukları çocuklarınızın çekmesini istemiyorsanız iki ekmeğinizden birini eğitim için verin’’dedi.
   Açılış törenine katılan TOÇEV yetkilileri yaşasın Okulumuz kampanyası çerçevesinde Şanlıurfa da 6 okul tamir ettiklerini, çalışmalarına devama edeceklerini ‘’belirtiler
    Törende okulun onarılmasında eğmeği geçenlere taktir ve taktir belgesi verildi.
      Törenlerin ardından okul hizmete açıldı.
  Törene katılan yetkililer çocuklar çeşitli oyuncak dağıttılar


 
Bu haber 2486 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu