1 NİSAN ŞAKASI SİVEREK'LİLERİ ŞAŞIRTTI

Mehmet SEZGİNŞanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yıllardır il olmak için mücadelesi veren Siverek’liler nisan 1 şakası ile şaşırdılar.    www.siverekgenclik.com sitesi sabah saatlerinde flaş haber olarak Siverek il oldu haberini yayınlaması üzerine haberi okuyan yüzlerce kişi akrabalarını telefonla

1 NİSAN ŞAKASI SİVEREK'LİLERİ ŞAŞIRTTI
03 Nisan 2007 - 08:48
 arıyarak müjde verirdi.  Bütün Siverek’lilerin sevgiyle karşıladığı bu müjdeli haberin Nisan 1 Şakası olduğunu öğrenen Siverek’liler şaşırdı.
Konuyla ilgili açıklama yapan site editörü Ramazan Benzer şöyle dedi .’’ hepimizin özlemi il olmaktır. Her Sivereklinin hayali olan bir konuda şaka yapmaya karar verdim ve yıllardır il olma mücadelesi veren Siverek’lilere yapılacak en güzel şaka olacağını düşündüm. Sabah saatlerinde yüzlerce kişi beni arıyarak haberin çok güzel olduğunu ve çok sevindiklerini belirtiler. Ancak bunun bir nisan şakası olduğunu anlattım.
  Kısa sürede Siverek’lileri saran heyacan kısa sürdü.

Haber Ulusal Basınımızın büyük gazetelerinde de dün yayınlanmaya devam etti.Özellikle zaman ve Posta Gazeteleri konuyu güzel bir şekilde ele aldılar.umarım bu şaka il olma özlememimizin ne kadar derin bir tutku olduğunu sevgili devlet büyüklerimize göstermiştir.

Bu haber 2656 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...