13 yaşındaki çocuk babasını öldürdü

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde babası ile birlikte göçerlik yapan 13 yaşındaki çocuk tartıştığı babasını av tüfeği ile öldürdüğü iddia edildi.

13 yaşındaki çocuk babasını öldürdü
03 Aralık 2017 - 20:14

Siverek’te, babasıyla birlikte göçerlik yapan 13 yaşındaki çocuk kendisini azarlayan babasını av tüfeği ile ateş ederek öldürdüğü iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, Bingöl’ün Karlıova ilçesine bağlı Burmataş (Xişxişok) köyünde hayvancılık yapan Ferzende Sayak, ilçelerinde yaşanan çetin kış şartlarından dolayı hayvanlarını Siverek’e 50 kilometre uzaklıkta bulunan Altınahır (Altûnaxur) kırsal mahallesine getirdi.

Baba Ferzende Sayak 13 yaşındaki oğlu Y. S ile birlikte hayvanları otlatmaya götürürken bilinmeyen bir sebepten dolayı oğlu ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Y.S elinde bulunan av tüfeği ile babasına ateş açtığı iddia edildi. Kafasından ağır yaralanan baba Ferzende Sayak olay yerinde hayatını kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma Y.S’i gözaltına aldı.Olayda hayatını kaybeden baba Ferzende Sayak’ın cenazesi otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Bu haber 2273 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması