2 Mahalle daha karantina altına alındı

Şanlıurfa İl Hıfzıssıhha Kurulu’nun kararıyla Coronavirus vakalarına rastlanmasından dolayı 2 mahalle karantinaya alınacak.

2 Mahalle daha karantina altına alındı
08 Nisan 2020 - 16:19


Covid-19 testleri pozitif çıkan 2 hastadan dolayı Haliliye ilçesine bağlı İncirli Mahallesi ile Harran ilçesine bağlı Harran Mahallesi’nde bulunan bir evin 14 gün süreyle karantina altına alınması kararı alındı.


İl Hıfzıssıhha Kurulu’nun kararında şu bilgilere yer verildi:


“Haliliye ilçesi İncirli Mahallesinde ikamet eden bir kişide 06.04.2020 tarihinde, Covid-19 pozitif çıkması nedeniyle ilgili mahallede son Covid-19 pozitif  hastanın evden ayrılışından 14 gün sonrasına kadar karantina tedbiri uygulanmasına; Harran ilçesi eski Harran  Mahallesi’nde ikamet eden bir kişide 06.04.2020 tarihinde Covid-19 pozitif çıkması nedeniyle ilgili evde son Covid-19 pozitif   hastanın  evden ayrılışından 14 gün sonrasına kadar karantina tedbiri uygulanmasına karar verilmiştir.” denildi.


Açıklamanın devamında ise, İl Hıfzıssıhha Kurulu’nun kararında, daha önce karantina altına alınan 2 mahallede karantina uygulamasının kaldırıldığı kaydedildi. (İLKHA)


Bu haber 1973 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek