Türkiye Bölgesel ve Sektörel Ekonomi Şurası

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Türkiye Bölgesel ve Sektörel Ekonomi Şurası düzenlendi.

 Türkiye Bölgesel ve Sektörel Ekonomi Şurası
05 Şubat 2006 - 22:55
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından organize edilen 2. Türkiye Bölgesel ve Sektörel Ekonomi Şurası'nda Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Demirkol temsil edecek.

Ankara'da yapılacak toplantıya hazırlık için Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'nda değerlendirme toplantısı düzenlendi. TOBB Güneydoğu Anadolu Bölge Toplantısı'na bölge illerinden ticaret ve sanayi odalarıyla borsa başkanları katıldı. Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Demirkol, 14 Şubat'ta Ankara'da yapılacak Türkiye Bölgesel ve Sektörel Ekonomi Şurası'nda Güneydoğu'nun sorunlarını 10 dakikalık süre içinde anlatacak.

Toplantıda her il için hazırlanan dosyalar halindeki raporları inceleyerek, en can alıcı noktaları tespit edip Ankara'ya gideceğini belirten Demirkol, "Başbakanla yapacağımız görüşmenin süresi çok kısıtlı. Bundan dolayı bugün bizlere sunulan raporları yönetim olarak değerlendirip, en önemli sorunları ön plana çıkartıp, bize ayrılan 10 dakikalık süre içersinde anlatmaya çalışacağım" diye konuştu.
(Ali Leylak)
 
Bu haber 3872 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü