5 YILLIK STRATEJİ PLANI İÇİN MUHTARLARLA TOPLANDI YAPILDI

Siverek Belediyesi 5 yıllık strateji kalkınma projesi kapsamında Mahalle muhtarları ile sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.

5 YILLIK STRATEJİ PLANI İÇİN MUHTARLARLA TOPLANDI YAPILDI
24 Temmuz 2014 - 12:21

Siverek Belediyesi 5 yıllık stratejik kalkınma projesi kapsamında muhtarlar ve STK temsilcilerinden görüş aldı. Siverek Belediyesi ilçenin kalkınması ve gelişmesi kapsamından hazırlık çalışmaları başlatılan beş yıllık kalkınma ve gelişme strateji programı kapsamında belediye başkan yardımcısı Hasan Baydilli ile Murat Eyliyen başkanlığında mahalle muhataraları, Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir toplantı düzenlendi.

Belediye meclis toplantı salonunda gerçeklesen toplantıya Belediye Başkan yardımcısı Hasan Baydilli katılımcılara hitaben yaptığı açıklamada şunları kaydetti “ Siverek Belediyesi olarak ilçemizin kalkınması ve gelişmesi için beş yıllık bir strateji geliştirmeyi amaçlıyoruz, Bunu yaparken Siverek’teki tüm kurum ve kuruluşların görüş ve önerilerini alarak yapacağız. İkincisini gerçekleştirdiğimiz bu toplantıya seçilmiş olan siz değerli muhtarlarımızla ile değerli STK temsilcilerimizin bize sunacakları önerileri önemsiyoruz hangi hizmetlerin öne çıkmasını kentin kalkınıp gelişmesi için hangi projelerin hayata geçirilmesi gerektiği yönünde bizlere fikirlerinizle katkı sunmanızı bekliyoruz”

Toplantı sonunda gazetecilere açıklamada bulunan Başkan Yardımcısı Baydilli, ilçede bulunan gazeteciler, hukukçular, daire amirleri, Sendika temsilcileri, ile kanat önderleriyle toplantılara devam edileceğini” belirtti.

Haber Merkezi


Bu haber 2591 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması