ACE NİN AYŞE TEYZESİ SİVEREK'TE

MEHMET SEZGİNSİVEREK Ace firmasının temizlilik reklâmlarını oyuncusu eski mankenlerden Alev Gündoğdu 16 yıldır ACE

ACE NİN AYŞE TEYZESİ SİVEREK'TE
13 Aralık 2006 - 16:17
ürünlerinin tanıtımını yapıyor.    Ünlü reklâm yıldızı bu kez sel yaralarını sarmak için Siverek ilçesinde bulunan çok amaçlı toplum merkezine ACE firması yetkilileriyle birlikte Cumhuriyet caddesinde bulunan Çok amaçlı toplum merkezinde toplanan sel zade kadınlarla bir araya gele ace ürünlerini tanıtan eski mankenlerden Alev Gündoğdu sel zadelere geçmiş olsun dileklerini sunup Ace ürünlerinde oluşan yardım paketini kendi elerliye kadınlara teslim eden reklâm yıldızı daha sonra Siverek ilçesinde en çok zarar gören Haliliye ve Abdalağa mahallerinde selden zarar görenlere Kızılay ekipleriyle birlikte yardım yapıldı. Ayşe teyze olarak tanınan Eski manken Alev Gündoğdu daha sonra Siverek ilçe merkezinde sevdikleri için kumaş ve poşu satın aldı.
    ACE dış ilişkiler sorumlusu Nihal Onal Güneydoğu Anadolu bölgesi Mardin, Batman, Siverek ve Diyarbakır’ın çınar ilçesinde toplam yüz bin Ace ürününü dağıtıldığının Siverek’te ise 20 bin adet Ace ürününün yardım olarak dağıtıldığını belirterek ‘’amacımız bölgede yaşanan sel felaketinde mağdur olan kadınlarımızla bir araya gelip onlara moral vermektir’’dedi.
   ACE yardım paketlerinde çamaşır suyu, çocuk bezi, kadın petti ve şampuandan oluşan temizlik ürünlerini yardım olarak dağıtıldı.

Bu haber 3058 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması