AK PARTİ GENÇLİK KONGRESİ GERÇEKLEŞTİ

Ak Parti Siverek İlçe Gençlik Kolları 4’üncü Olağan Kongresi gerçekleştirildi

AK PARTİ GENÇLİK KONGRESİ GERÇEKLEŞTİ
23 Şubat 2015 - 07:19

AK Parti Siverek İlçe Gençlik Kolları 4’üncü Olağan Kongresi saat 14.00’te İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Genel Merkez MKYK üyesi İbrahim Nail Acar, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik ve çok sayıda partilinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Yenişehir mahallesinde bulunan Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen kongrede konuşan görevini devredecek olan İsmail Keş, yeni gelecek olan yönetime başarılar diledi.

İlçe Başkanı İlhan Çelik, gençlerin siyasete girmesini istediklerini ve desteklediklerini söyledi. Çelik, “AK Parti siyaseti sayesinde yeni nesil çok şükür ülkemizin geçirdiği karanlık günleri hatırlamıyor. Hedeflerimizi inançlı ve kararlı genç kardeşlerimizle başaracağız” dedi.

Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Gürsel Tekin’in basına yönelik sözlerini hatırlatarak “Ana muhalefet partisi diye herkesin bildiği partinin en önemli isimlerinden biri genel başkan yardımcısı çıkıp ‘İşte biz iktidara geldiğimizde ertesi günü basının şu grubuna dersini vereceğiz’. Bunları rahatlıkla söyleyebilme cüretini gösteriyor. Bu nedenle önümüzde seçimlerin önemi daha büyük, arkadaşlarımızın bunu bilmesi gerekiyor’ dedi.

Dindar gençliğin önemine vurgu yapan İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “İnanıyorumki bundan sonra bu teşkilat artarak devam eder. İnanıyorum ki sizler kardeşliğin, dostluğun en önemlisi adam gibi adam olmanın en güzel örneklerini yine göstermeye devam edeceksiniz” dedi. Katılımcılara gençlik kolları tarafından yapılan çalışmalar slayt eşliğinde sunuldu. Daha sonra gençlik kolları üyesi Hacer Canlı tarafından faaliyet raporları okundu. Konuşmaların ardından seçime geçildi. 400 delegeden 284 delege oy kullandı.

Enis Taşdönderen başkanlığında tek liste ile yapılan seçimin ardından yönetimindeki liste şu isimlerden oluştu: “Mahmut Kutluca, Mehmet Yaşar Kuruçay, İhsan Konacak, İ.Halil Büyükbayram, İbrahim Şeker, Mahmut Batuk, Hacer Canlı, Gökhan Yorgun, Gülten Demir, Mustafa Al, Bülent Dokay, M.Çınar Buzludağ, M.Nurullah Halisçelik, Mahmut Bayraca, Mahmut Durman, Hakan Aktan, Yakup Yıldırım, Mehmet Kılıç, Ahmet Gül, Kemal Yıldız, Hasan İpekli, Kasım , Ez, Aydın Kiraz, Mustafa Salgın, Adem Avcı, Celal Altay, Yusuf İstemil, Bedev İpekli, Zehra Argin”

Haber Merkezi


Bu haber 4115 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...