AK PARTİ İL BAŞKAN YARDIMCISI DARP EDİLDİ

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞANLIURFA AK Parti İl Başkan Yardımcısı aynı zamanda Gazeteciler Birliği Başkanı olan Veysel Polat, henüz kimlikleri tespit edilemeyen 5 kişinin

AK PARTİ İL BAŞKAN YARDIMCISI DARP EDİLDİ
15 Haziran 2010 - 08:19
 tekme tokatlı saldırısına uğradı. Saldırıda burnundan aldığı darbeler sonucu yaralanarak, hastaneye kaldırılan Polat’ın sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi.

Olay, akşam saatlerinde Ahmet Bahçıvan İş Merkezi altında bulunan otoparkta meydana geldi. İddiaya göre, AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı olan 46 yaşındaki Veysel Polat, akşam saatlerinde parti binasından tek başına ayrılarak, otoparkta bulunan arabasına doğru giderken, 5 kişi tarafından yolu kesildi. Otoparkın merdiven basamaklarında henüz kimlikleri tespit edilemeyen kişiler tarafından tekme tokat darp edilen Polat’ı gören vatandaşlar, durumu polise bildirmesi üzerine saldırganlar yaya olarak kaçtı.

Aldığı darbeler sonucu yaralanan Polat, vatandaşların yardımıyla otomobille Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Polat’ın burnuna bandaj yapıldı. Olayı duyan Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, AK Parti İl Başkanı Ahmet Düşünür ile çok sayıda gazeteci hastaneye gelerek Polat’a geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hastane çıkışında gazetecilere açıklamada bulunan Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, “Veysel Polat’ın yüzünde birkaç çizik var. Doktorlar gerekli tedavi de bulundu. Olayla ilgili olarak adli boyutu halen araştırılıyor” dedi.
Bir süre hastanede müşhade altında tutulan Polat, daha sonra gazetecilere görülmeden Acil Servisin arka kapısından ayrıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu haber 2650 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü