AK PARTİ TEŞKİLATINDAN İL DERNEĞİNE ZİYARET

Lütfü YalgıSiverek Ak Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik ve beraberindekiler İl Yapma ve Kalkındırma Derneğini ziyaret etti.

AK PARTİ TEŞKİLATINDAN İL DERNEĞİNE ZİYARET
20 Haziran 2012 - 14:31




Siverek Ak Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik ve beraberindekiler İl Yapma ve Kalkındırma Derneğini ziyaret etti. Ak Parti yönetimi yeni hastane yolunda meydana gelen trafik kazalarında yaralana vatandaşlara acil şifalar dilerken İlçe Başkanı İlhan Çelik yaptığı konuşmada, bir daha kazaların yaşanmaması adına tüm Siverekli vatandaşların bu konuda duyarlı olmasını istedi.

Çelik, "İl derneğimizin bu konuda basın açıklaması düzenlemesi ve ilçenin sorunlarına çözüm bulmak yaptığı basın açıklamasını destekliyoruz. İlçede bulunan sorunlarımızın kurum fark etmezsizin sivil toplum kuruluşları olarak her konuda bu şekilde örgütlenerek birlikte hareket etmemiz lazım. Bunu başaramadığımız sürece sorunlarımız tek taraflı olarak tekrar önümüze çıkarak bizlere zaman kaybı yaşatacaktır. İlçe teşkilatı olarak ilçede bulunan tüm sivil toplum kuruluşların hep birlikte hareket etmesini önemsiyoruz, hep birlikte sesimizi daha çok duyurarak sorunlarımızı kısa süre içinde çözüme kavuşturacağımıza inanıyoruz’’

 



İl Yapma Derneği başkanı Muzaffer Bayram ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları kaydetti: "İlçede geçtiğimiz günlerde yeni hastane bölgesinde meydana gelen trafik kazasıyla ilgili Siverek platformu olarak dün yaptığımız basın açıklamasıyla köprülü kavşak talebimiz oldu. Bu konuda sizinde çalışmalara destek vermenizi bir an önce köprülü kavşak yapılması yönünde sizden destek bekliyoruz. Derneğimizin eski ve yeni yönetimi olarak hastanemiz kurulmadan önce defalarca dile getirmemize rağmen hiçbir sonuç alamadık, yapılan hizmetleri inkâr edemeyiz, bu hizmetlerin yanı sıra bazı ilçelerin il yapılması konusu gündemdeyken Siverek’in haklı il Olma talebi elimizden alınmışken Cumhuriyet Halk partisinin İl olma talebini gündeme getirmesi bizleri memnun etmiştir. Bu konuda bölge milletvekillerinin de destek vermesini istiyoruz" dedi.




Bu haber 3005 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması