AKPARTİ'LİLER BAŞKAN ADAYINI YUHALADI

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞanlıurfa´da, AKP Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu'nun da katıldığı toplantıda partililer, Şanlıurfa Belediye Başkan adayı

AKPARTİ'LİLER BAŞKAN ADAYINI YUHALADI
13 Şubat 2009 - 16:29
 Mehmet Oymak'ı yuhaladı.

AKP il teşkilatı tarafından il ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısı düzenlendi. Devlet Su İşleri (DSİ) konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya, TBMM Başkan Vekili Eyyüp Cenap Gülpınar, Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu ile AKP'li milletvekilleri ve partililer katıldı. Aynı zamanda birbiriyle dünür olan Abdülkadir Aksu ile Cenap Gülpınar, salona gelişleri sırasında alkış ve zılgıtlar eşliğinde karşılandı.
 
PARTİLİLERİ ADAYLARINI YUHALADI

Aksu'nun konuşmasının ardından 29 Mart seçimlerinde İl, İlçe ve belde belediye başkan adaylarının tanıtımı yapıldı. AKP'den aday gösterilmediği için partisinden istifa edip Saadet Partisi'ne geçen Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın yerine AKP'nin aday gösterdiği Mehmet Oymak, isminin anons edilmesinin ardından salondaki bazı gruplar tarafından yuhalandı. Yuhalanmasıyla birlikte büyük bir şaşkınlık yaşayan Mehmet Oymak'ın ardından diğer başkan adayları da platforma çıkarak partilileri selamladı.

Toplantının ardından partililer  Gülpınar'ın elini öpmek için izdihama yol açtı. 'Gülpınar' sloganları ile TBMM Başkanvekili'ne ulaşmak isteyen partililer, koltukların üzerinden atlayarak salondan çıkan Gülpınar'a ulaşma mücadelesi verdi. Bu sırada, çıkış kapısı önünde bekleyen bazı kadın partililer ile gazeteciler de ezilme tehlikesi geçirdi.


Bu haber 3036 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı