Aslanparçası'ndan Siverek Belediyesine Çağrı

Eğitim Bir-Sen Siverek Temsilcisi Fikret Aslanparçası ilçedeki bazı sosyal tesislerindeki fiyat dengesizliğinden dolayı Siverek Belediyesine çağrıda bulundu.

Aslanparçası'ndan Siverek Belediyesine Çağrı
23 Ağustos 2016 - 10:29

Eğitim Bir-Sen Siverek Temsilcisi Fikret Aslanparçası, Siverek Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan sosyal tesislerdeki fiyat dengesizliğinden dolayı Siverek Belediyesi'ne çağrıda bulundu.

Aslanparçası, Ak Parti'nin sosyal belediyecilik anlayışını takdir ettiklerini belirterek, "Ak parti'nin Sosyal Belediyecilik anlayışının bir tezahürü olarak, yeni yüzleriyle Siverek'imize kazandırılan Üçgen Park ve Fettahlı Park Sosyal Tesisleri için Belediyemize teşekkür ediyoruz. Taraflı, tarafsız herkesin takdirini kazanmış şehrin nefes alan mekanları olan bu tesislerimizden,özellikle Üçgen Park ve Paşa Konağı'nda oturmanın ise fiyat dengesizliği yüzünden halkta ciddi sıkıntı ve memnuniyetsizlik oluşturduğunu müşahede ediyoruz.Belediyemiz yetkililerinin bu duruma müdahele ederek kâr amacı gözetmeksizin fiyatları yine belediyenin işlettiği Fettahlı Parkı'nda olduğu gibi makul seviyeye çekeceklerine olan inancımızla yetkililere halkımız adına şimdiden teşekkür ediyoruz."

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3826 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması