ATLI ARABALARLA ŞEHİRDE ALIŞVERİŞ YAPMAMIZA İZİN VERİLSİN

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek İlçesinin yakın çevresinde yaşayan, köyle şehir arasındaki ulaşımlarını Atlı Arabalarla

ATLI ARABALARLA ŞEHİRDE ALIŞVERİŞ YAPMAMIZA İZİN VERİLSİN
27 Şubat 2010 - 08:09
sağlayan Köylüler Belediyenin şehir merkezine atlı arabaların girmesine izin vermemesi yüzünden zorluk yaşadıklarını belirtiler.
   
İlçenin yakın köylerinde yaşayan Rabia Özmodan konuyla ilgili yaptığı açıklamada ’’Bizler Siverek ilçesi yakın köylerinde yaşıyoruz. Sabah köyden süt yoğurt ve peynir gibi maddeleri satmak için atlı arabalarla şehre geliyoruz. Zabıtalar şehir merkezine girmemize izin vermedikleri için şehir dışında motorlu bir araç kiralayıp eşyalarımızı Pazara götürüyoruz. Belediyeden isteğimiz beli saatlerde atlı arabaların şehre girmesine izin vermesidir’’ dedi.
    
Köylülerin talebini değerlendiren Belediye Zabıta Müdürü Murat Eyliyen, yaklaşık üç yıldan beridir atlı arabaların şehir merkezine girmesi İlçe Trafik Komisyonuca yasaklanmış. Atlı arabalar şehirde hem çevre hem de görüntü kirliliğine neden oluyor. Yakın köylerde yaşayan vatandaşlarımız izin verdiğimizde bu kez merkezde atlı arabaları bulunanlarda izin isteyecek. Böylelikle bir izini vermemiz mümkün değil’’ dedi.












Bu haber 2027 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu