Aynı ailede 3. intihar şoku

Siverek ilçesinde kardeşi ile tartışan genç kız, evde bulunan silah ile intihar etti. 1,5 sene öncede intihar eden genç kızın 2 kız kardeşi ağabeylerinin ölüm haberini aldıktan sonra intihar etmişti.ŞANLIURFA-Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Karacaveran Köyünde ikamet eden Ayşe A.(20) kardeşi ile bilinmeyen bir sebepten dolayı tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine babası tarafından azarlanan Ayşe A. odasına çekilerek evde bulunan silah ile başına bir el ateş ederek intihar etti.

Aynı ailede 3. intihar şoku
19 Haziran 2008 - 11:55
Yaklaşık 1,5 sene öncede kan davası sonucu ağabeyleri Süleyman A’ın(40)ölüm haberini alan Zerga A.(22) ve Nesra A.(26) evde bulunan ruhsatsız tabanca ile intihar etmişti.

Siverek’te son 1 ayda 4. intihar
Edindiğimiz bilgiye göre, Siverek ilçesinde son 1 ay içerisinde 2 evli 2 bekar olmak üzere 4 bayanın intihar etti. İntihar olaylarının Siverek’te çığ gibi büyümesinden dolayı Siverek eski Kaymakamı Seddar Yavuz tarafından intihar olaylarının önlenmesi amacıyla "Yaşama Sevinci Projesi" başlatılacağı ve bu konuda bir web sitesinin faaliyete geçirileceği söylenmesine rağmen somut adımlar atılmadığı öğrenildi. Siverek Belediyesi basın sözcüsü M. Şükrü Dolaş ise, " İntihar olaylarında müthiş bir artış var. Acilen bunun sebeplerinin araştırılması lazım" dedi.

Bu haber 2868 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu